Tavlor till dig

Tavlor Online har något som passar varje smak och vägg! Vi har tavlor och fotokonst. Abstrakta, roliga och finurliga men också kärleksfulla och mystiska tavlor eller tavlor med text och citat.

Tavlor Online har alltså tavlor för både hem och till offentlig miljö, exempelvis kontor, hotellrum, restauranger, caféer eller väntrum. Vi har också tavlor för vardagsrum, sovrum, matrum, kök, hall och badrum eller andra rum som behöver piffas till.

Hitta det som passar just dig!

I vår webbutik kan du därmed köpa tavlor som passar dig. Använd sökruta, kategorier eller taggmolnet för att hitta den tavla som passar just dig, eller så bläddrar du bara på tills den dyker upp.

Öka trivseln med tavlor online

Med nya tavlor på väggen ökar du garanterat trivseln i vilket rum som helst, dessutom är frakten fri. I alla tider har vi människor prytt våra väggar med konst – här kan du läsa om historien bakom

Vi har ett brett sortiment av tavlor i både färg och svartvitt och många kategorier och teman att välja från. Vi hjälper dig även med dina egna bilder, att skapa tilltalande bilder, sätta samman montage eller att restaurera foton. Ring eller maila för bästa pris.

Vi är proffs på tavlor, och på prints, trycksaker och webblösningar.

Hos Tavlor Online finns kompetensen!

Vi kan skapa högklassig fotokonst och vackra tavlor på ett hållbart sätt även om det inte innebär att vi räddar världen när du köper en tavla, men tillsammans gör vi den alltså lite bättre.

Om tavlor online & webbutik

I vår webbutik kan du köpa vackra tavlor och få inspiration. Vi har alla möjliga teman och stämningslägen, kort sagt tavlor för varje behov. Tillverkningen av varje tavla sker omsorgsfullt och på ett så hållbart sätt som det bara är tekniskt möjligt. Både tillverkning och leverans klimatkompenseras. Vill du veta hur du gör för att handla i vår butik så kan du läsa om det på sidan vanliga frågor

Jag vill ha…

Kan ni på Tavlor Online något mer?

Vill du ha något som inte finns upptaget i vår webbshop? Vi samarbetar med flera konstnärer, tryckerier, leverantörer och därmed klarar vi allt från tapeter till rollups. Vårt mål är att du ska kunna njuta av fantastiska tavlor och fotokonst.

Vision

Vi ska leverera vackra och högkvalitativa tavlor och fotokonst, gärna med lokal anknytning, på ett hållbart sätt till privatpersoner, företag och organisationer. Vår tillverkning sker med så väl kundens som miljöns bästa för ögonen.

Tavlor online och miljöarbetet

Tavlor online brinner för miljön

Vi tänker att, om vi satsar på miljön så vinner vi alla på det i längden. Ingen kan längre bara se till den berömda sista raden. Miljö och miljöansvar är precis lika viktigt. Därför arbetar vi hårt för att förbättra miljön i varje del av vår tillverkning av tavlor. Vi använder miljöcertifierat bläck och återanvänder färgpatroner.

Självklart är vårt fotopapper av högsta kvalitet och framtaget på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi ställer ytterst hårda miljökrav på våra samarbetspartners. Vi hoppas kunna lämna över en lite bättre jord till våra barn och därför planterar vi ett träd i östra Afrika för varje tavla som säljs. Varje träd binder ganska exakt 130 kg koldioxid under sin livstid och producerar under den tiden ca 2 kg syre per år. Det innebär att din resa till Kanarieöarna som
gasar ut 735 kg t.o.r kan vägas upp genom att du planterar sex träd. Det binder 780 kg.

Nej, tavlor online har inga ramar

Eftersom vi försöker arbeta hållbart har vi helt valt bort att erbjuda massproducerade ramar. (Överkurs: vill du veta hur mycket kol som binds och syre som produceras av ett träd?) För dig som orkat läsa så här långt har vi en liten bonus: OM du alltså skriver orden Miljörabatt2019 som rabbattkod ger vi dig 50 kr avdrag i kassan.

Men varför har ni inga ramar, är en fråga vi ofta får.
Vi anser att ramar är något personligt. Att därför massproducera ramar till försäljning känns inte alls miljömedvetet.
”Det finns ju andra material” kanske du tycker då. Låt oss alltså prova hur dessa ser ut ur miljösynpunkt. Vilka övriga material står till buds? Plast? Aluminium? Stål? Glas? Inget av dessa material är bättre än trä ur miljösynpunkt.
Det här är också orsaken till att vi valt bort canvas som material då det förutom bilden kräver en spännram. Förutom att vi slipper hugga ner nya träd för att tillverka ramar blir frakterna blir både lättare och mindre skrymmande. Det tjänar både naturen och vi alla på.

Återvinn!

Därför rekommenderar vi våra kunder att återanvända ramar. Kanske har du en ram eller tavla med ram hemma som du tröttnat på. Du vet den där som står i garderoben. Vårt tips är då att skaffa nytt innehåll och liv till den, gärna genom att köpa tavlor från oss så att vi tillsammans kan göra världen lite bättre. Alternativet kan då vara att gå till närmaste loppis, kolla i någon secondhandbutik eller Facebookgrupp. Leta upp en gammal ram som känns bra, även om själva tavlan i ramen inte längre tilltalar dig. En del ramar har konstiga format. Berätta bara vid köptillfället vilken storlek du behöver. Vi tar bara 100 kr för att skära till din tavla exakt efter dina måttangivelser.

Garanti

Är du missnöjd med Tavlor Online?


Självklart garanterar vi att de tavlor du köper av oss uppfyller våra höga krav. Skulle du vara missnöjd av någon anledning så hör då genast av dig och så ska vi gemensamt lösa eventuella problem. Du når oss enklast via epost: shop(a)tavlor.online eller via telefon 0733 82 37 17

Dina egna tavlor

Vi har även möjligheten för dig att använda dina egna bilder till tavlor, lägga på texter, montera ihop flera bilder med mera. Kontakta oss på Tavlor Online. För nog är det något visst med att ge bort tavlor i present. En bild som du själv fotograferat och designat. Hör då av dig, vi är proffs på det här! Självklart kommer även dessa tavlor kommer att klimatkompenseras och med varje tavla följer ett e-certifikat.

Speciallösningar


Har du speciella behov i form av storlek eller material. Hör av dig. Vi kan lösa det mesta, på ett hållbart sätt!
Har du behov av bilder som är omöjliga att fånga med en kamera? Vi har ytterst skicklig personal som är proffs på bildbehandling och som kan skapa det mesta. Självklart klarar vi även att göra fotomontage eller att restaurera gamla eller skadade bilder.

Exempel på ett fotomontage:

Foto: Ellen Beijner fotomontage Roger M Carlsson - tavlor online
Du kan också göra tavlor av dina egna bilder.
Foto: Ellen Beijner fotomontage Roger M Carlsson